Onze trouwdag
19 jan 2023

19 januari was onze trouwdag. Zelf ben ik altijd al fan van getallen en data. Maar op deze datum moet ik altijd even slikken. Elk jaar weer.
 
Een grote gezellige familietafel was onze droom. Niet de tafel zelf maar het magische geluksgevoel van het gezelschap aan die tafel. Een gezin met drie kinderen! Vier en een halve maand na de geboorte van ons eerste kind sloeg het noodlot toe. Mijn man Hank had al een tijdje last van zijn rug. De pijn verplaatste zich. De artsen dachten aan iets onschuldigs, zoals nierstenen. Het tegendeel bleek waar. En toen was het stil….het was kerstavond en de dokter komt langs: ‘Uitgezaaide alvleesklierkanker met een levensverwachting van 2 weken.’
 
19 januari 2023 had ik het weer erg moeilijk. Tot ik onverwacht een prachtig en lief aanbod ontving van een contact van mij hier op LinkedIn: “Mocht je een keer een weekend ertussenuit willen, dan stel ik mijn B&B gratis aan jou en je kinderen beschikbaar.” Hij wist niets van deze speciale datum, ik nam het aanbod dankbaar aan en was er meteen afgelopen weekend. Een mooi appartement met oog voor elk detail. En … een grote gezellige familietafel. Met mijn drie kinderen lachen, lol maken, spelletjes doen, chips eten en nog meer vertier. Op zondag branden we een kaarsje in de St. Jans Kathedraal te Den Bosch. Hank, zie je ons? We vieren het leven. Ik tezamen met ‘onze’ drie kinderen, aan de grote gezellige familietafel.
 
Heb je ook wel eens moeilijke momenten door een gebeurtenis uit het verleden? Ga dan extra het leven vieren. Komt het niet aanwaaien zoals bij mij dit jaar, zoek het dan zelf op.

Kom je er zelf niet uit en zoek je hulp? Neem dan contact met mij op.

Lieve groet, Leonie