gratis kennismaking

 

gratis kennismaking 

 

Stort jij je altijd op werk na een tegenslag? Weet jij ook wel dat het uitstel van executie is? Wil je er eigenlijk structureel iets aan doen maar weet je niet goed waar te beginnen…. 

Je hebt een belangrijke stap gezet. Je bent op zoek naar steun bij het behalen van je doelen of bij je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt interesse in mijn diensten maar je weet nog niet zeker of ik de juiste persoon ben voor jou op dit moment. Of je wil sparren over de wijze waarop je steun kan ontvangen.

Ik help mensen die op een kruispunt in hun leven staan om een keuze te maken die in lijn is met wat ze diep van binnen, vanuit hun hart, echt willen. Zowel in de fase van overleven naar leven als van leven naar lekker leven. 

De één noemt het ‘communicatietraining’ de ander ‘in jezelf investeren’ of ‘regie pakken over je leven.’

Hierdoor ga je dichter bij jezelf komen, meer vertrouwen krijgen om je gevoel te volgen, loslaten wat nodig en goed is waardoor je meer duidelijkheid, plezier en rust ervaart. 

Zit je in de fase dat je jouw verlies, rouw en het gevoel van eenzaamheid aan wil pakken, maar stokken je gedachten bij de vraag: Hoe dan? Zet dan de stap en plan een vrijblijvende kennismaking. 

 

Leonie Dekker – Lifetime Coach

WANNEER

  • Je zoekt een coach die bij je past
  • Je wil je hulpvraag scherp krijgen
  • Je hebt een vraag over mijn diensten

HOE

  • Persoonlijke afspraak online of telefonisch

INVESTERING

  • Een half uur van je tijd