gratis kennismaking

 

gratis kennismaking 

 

Je hebt een belangrijke stap gezet. Je bent op zoek naar steun bij het behalen van je doelen of bij je persoonlijke ontwikkeling. 

Je hebt interesse in mijn diensten maar je weet nog niet zeker of ik de juiste persoon ben voor jou op dit moment. Of je wil sparren over de wijze waarop je steun kan ontvangen.

Ik help mensen die op een kruispunt in hun leven staan om een keuze te maken die in lijn is met wat ze diep van binnen, vanuit hun hart, echt willen. Zowel in de fase van overleven naar leven als van leven naar lekker leven. De één noemt het ‘communicatietraining’ de ander ‘in jezelf investeren’ of ‘regie pakken over je leven.’ Hierdoor ga je dichter bij jezelf komen, meer vertrouwen krijgen om je gevoel te volgen, loslaten wat nodig en goed is waardoor je meer duidelijkheid, plezier en rust ervaart. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismaking gesprek om helder te krijgen waar je precies tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Je krijgt van mij inzichten tijdens dit gesprek en samen kijken wij of ik je met één van mijn diensten verder kan helpen.

 

Leonie Dekker – Lifetime Coach

WANNEER

  • Je zoekt een coach die bij je past
  • Je wil je hulpvraag scherp krijgen
  • Je hebt een vraag over mijn diensten

HOE

  • Persoonlijke afspraak online of telefonisch

INVESTERING

  • Een half uur van je tijd