Wil je ook een wending van je leven?
1 mrt 2023

Vlak na mijn scheiding kwam ik op een punt in mijn leven dat ik meer wendingen in gang zette. Mijn werk paste niet meer bij me, mijn woninginrichting stond me niet aan, en ik ging me minder prettig voelen in zakelijke kleding.

Mijn omgeving was gewend aan een bepaalde rol die ik innam, of had daar sterke invloed op. Bepaalde werkzaamheden, activiteiten, kledingkeuze en ondersteuning deed ik gaandeweg de tijd meer voor anderen dan voor mezelf.

Zonde! Ik koos blijkbaar niet voor mezelf maar voor anderen.

Ik deed na mijn scheiding meer waar ik zelf zin in had. Nu ben ik dolgelukkig, ondanks dat ik weduwe ben, een burn-out heb ervaren en veel andere ellende meemaakte. Voor mij werkte het om opleidingen te volgen die ik echt interessant vond en mijn carrièreswitch ondersteunden. Daarnaast kocht ik vaker speciale edities van bekende kledingmerken met veel glitter en kleur en begeleid nu als zelfstandig coach vooral ondernemers in trajecten van zes maanden, geef af en toe een workshop en zelfs een retreat.

Tijdens mijn werk als coach voer ik vaak gesprekken met mensen die ook een wending van hun leven willen. Meestal weten ze nog niet hoe, maar ik help daar erg graag bij. Vaak zoeken we samen naar oplossingen in de zakelijke en privé sfeer en met mindset. Soms vergt dat meerdere maanden, maar als je al wat verder bent met je gedachten kan ik je ook een zetje in de juiste richting geven in een korte tijd met drie gesprekken.

Lieve groet, Leonie