Verlieservaring van voor je 30e?
28 feb 2023

Is jouw vader, moeder of beste vriend overleden toen je nog geen 30 jaar oud was? Je denkt misschien dat tijd wonden heelt, een pleister erop genoeg is, rouw steeds minder wordt, het een plekje krijgt, je ermee om leert gaan. Toch blijken dit soort gebeurtenissen uit iemands verleden extra impact te kunnen hebben op latere leeftijd.
 
Volgens het ijsbergmodel bevinden zich onderwater de onzichtbare overtuigingen, normen en waarden, zelfbeeld en de motieven van mensen. Het antwoord op de vraag of je nog last hebt van verlies en rouw is vaak in die 95% van het onzichtbare, het onderbewuste te vinden. En laat ik nu net daar een antenne voor hebben.
 
Ervaar je in je leven een onverklaarbare last of belemmering en heb je een verlieservaring van voor je 30e? Misschien doet dit bericht wel iets in jouw onderbewustzijn. Je voelt iets maar jouw vinger kan je er niet op leggen. Stuur me dan een bericht en laat me je verrassen tijdens een vrijblijvende kennismaking. We onderzoeken samen, telefonisch of online, of mijn hulp je een beter leven kan opleveren. Ik hielp al tientallen mensen op deze manier om meer uit het leven te halen.

Groetjes,

Leonie