Retreat in september
15 dec 2022

Het is juni 2010, mijn man overlijdt. In één klap ben ik een 30-jaar jonge weduwe en blijf achter met een baby van nog geen 10 maanden oud.
 
Daarna begint mijn reis van overleven naar leven. Er is geen handleiding voor. Na het overlijden van mijn man volgden een burn-out, ontslag en toen ik mijn leven weer dacht op te pakken belandde ik in een scheiding. Vanuit diepe dalen leerde ik toch weer gelukkig te worden.
 
De grootste transformatie van overleven naar leven heb ik doorgemaakt door te leren van mensen die zijn waar ik naartoe wil groeien. Weliswaar heb ik 20% van mijn ontwikkeling te danken aan specialisten in de reguliere gezondheidszorg en had ik dat niet willen missen. Maar 80% van mijn herstel is bereikt via een door mij zelfgekozen route naar rust, rijkdom en plezier met behulp van verschillende methodes. Dit gun ik anderen ook.
 
Afgelopen september nam ik een kleine groep gelijkgestemden twee dagen mee naar mijn route van 80%. Op een unieke en prachtige locatie in het midden van het land, ver weg van de dagelijkse sleur. Het werd een weekend in de vorm van een retreat van ervaren en voelen, inzichten opdoen en concrete acties zetten. Het ging over bewustwording, loslaten van controle en overgeven aan de flow. Een proeverij van alle methodes die mij hielpen om van overleven naar leven te gaan.
 
De retreat stond in het teken van naar binnen keren, je intuïtie verder ontwikkelen en verbinding maken met jezelf. Op een plek met een paleiselijke sfeer, natuur, water, ontspanning, veiligheid, vertrouwen en verbinding. Waar kwetsbaarheid en vertrouwen de ruimte gaven om alles er te laten zijn en bespreekbaar te maken.
 
Het is september 2022, de ervaringen tijdens en reacties na het retreat zijn zo overweldigend dat ik me in één klap een nog sterkere en nog steeds jonge vrouw voel. Nagenietend met mijn inmiddels 13 jaar oude zoon en twee dochters van een indrukwekkend weekend waarin ik de deelnemers heb geholpen om meer uit het leven te halen.

Dit is voor herhaling vatbaar, stuur me een bericht als je interesse hebt in deelname aan een volgend retreat ergens in 2023.


Lieve groet, Leonie