Referentie 1-op-1 coaching
10 feb 2023

‘Hoi Leonie, ik ben goed en veilig thuisgekomen.’
 
Ik vind het altijd prettig iets te horen als iemand een verre reis maakt, in het donker terugrijdt en er dreigt winters weer. Zoals vandaag.
 
Vaak ben ik diegene die het hele land doorrijdt voor 1-op-1 coaching. Vanmiddag kwam zij naar mij toe en reisde daarvoor 155 kilometer. De laatste sessie, altijd bijzonder.
 
Vaak wordt een lang lopend coaching traject nog even verlengd. Niet voor haar. Zij doorliep nog mijn 1-op-1 coaching oude stijl van twaalf maanden en is helemaal tevreden. De laatste afspraak stond in het teken van een terugblik op het afgelopen jaar.

Ze zegt dichter bij zichzelf te zijn gekomen, meer vertrouwen te hebben gekregen om haar gevoel te volgen, dat ze kan loslaten als dat nodig en goed is waardoor ze nu meer duidelijkheid en rust ervaart.
 
Voor het geval je dit zelf leest: wat een fijne periode was dit met jou, ik heb je een enorme ontwikkeling zien doormaken en wat pak je je leven krachtig en mooi op. Dank voor al je lieve woorden en leuke kadootjes die je voor me meebracht.

Lieve groet, Leonie