Kennismaken met mij?
13 mrt 2023

Het is juni 2010, mijn man overlijdt plotseling aan snel uitzaaiende kanker. In één klap ben ik een 30-jaar jonge weduwe en blijf achter met een baby van nog geen 10 maanden oud.

Dan begint mijn reis van overleven naar leven. Er is geen handleiding voor. Na het overlijden van mijn man volgden een burn-out, ontslag en toen ik mijn leven weer dacht op te pakken en mijn zoontje twee zussen had belandde ik in een scheiding. Vanuit diepe dalen leerde ik het leven weer op te pakken en zelfs weer gelukkig te worden.

De grootste transformatie van overleven naar leven heb ik doorgemaakt door te leren van mensen die zijn waar ik naartoe wil groeien. Weliswaar heb ik 20% van mijn ontwikkeling te danken aan specialisten in de reguliere gezondheidszorg en had ik dat niet kunnen en willen missen. Maar 80% van mijn reis naar geluk is bereikt via een door mij zelfgekozen route naar rust, rijkdom en plezier met behulp van verschillende methodes. Dit gun ik anderen ook. Daarom coach ik nu mensen die van overleven de weg naar leven zoeken of meer geluk zoeken in hun leven. Hierbij maak ik gebruik van de methodes die op mijn weg kwamen door te kijken bij wie ze op welk moment goed passen. Enkele methodes deel ik via dit medium.

Het is maart 2023, ik deel mijn inzichten uit de oefening flow schrijven: ‘Dat ik dankbaar ben voor wie ik ben en waar ik sta en wat ik doe uniek is. Dat ik goed ben zoals ik ben en dit mag uitstralen naar de wereld. Dat mijn rouw me heeft gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. En dat is goed genoeg’.

Wil je ook vanuit ‘flow schrijven’ vormgeven aan je leven? Klik hier voor een vrijblijvende kennismaking met mij.

Lieve groet, Leonie