coaching, lezingen & workshops

Kies een dienst dat bij jou past!

Kennismaking gratis

1-op-1 coaching

Quick Fix

Retreat

Indrukwekkend

Anderen noemen Leonie haar levensverhaal indrukwekkend. Vol kwetsbare momenten, waarbij zij haar lessen leert, dankbaar is en de kracht in haarzelf ontdekt. Want krachtig zijn als mens, maakt je in je werk ook sterk. Met haar verhaal inspireert ze het publiek zelf actie te ondernemen in hun persoonlijke leven en in hun werk. Het maakt je bewust van wat je al hebt en wat je nog wil. Haar boodschap: ‘Wat er ook op je pad komt, jij hebt invloed hoe je ermee omgaat.’ ‘Je wordt nooit meer de oude maar altijd een nieuwe ik’.

 

Een topspreker met een grote impact die volop stof tot nadenken achterlaat

  

Spreker met een inspirerend verhaal.

Eind 2009 zakt de vloer letterlijk onder de dan 30-jarige Leonie haar voeten vandaan. Dolgelukkig met de liefde van haar leven. Net moeder geworden en vol toekomstplannen. Totdat het noodlot toeslaat….

De dokter komt langs en vertelt dat haar man uitgezaaide alvleesklierkanker heeft en nog 14 dagen te leven. Na zijn overlijden pakt ze haar leven weer op maar raakt in burn-out, hertrouwt, wordt opnieuw moeder en scheidt van haar partner.

Tien jaar later krabbelt zij op en besluit haar ervaringen om te zetten in kracht. Zij deelt haar verhaal om anderen te helpen.

Leonie neemt je mee in haar leven van 30 tot 40 jaar oud. Tien jaar met meerdere dieptepunten. Hoe gaat zij om met haar eigen verdriet en dat van anderen? Hoe houdt zij de regie over haar eigen gevoelens in de situatie van leven en dood? Waaruit haalt zij haar motivatie om door te gaan met haar leven? Welke pijn en verlangens komt zij tegen? Waarom doet ze zoals ze doet. Hoe kan zij dankbaar zijn voor deze periode? De lessen die zij heeft geleerd verrijken nu haar leven. Zo’n rijk leven gunt Leonie graag iedereen.

Inhakend op actuele thema’s.

Leonie stemt de inhoud van haar lezing af op de organisatie, het publiek en het doel van de bijeenkomst. Zij leeft zich in op ieder publiek, ongeacht leeftijd, achtergrond en opleiding. Haar lezingen zijn voor het bedrijfsleven, zorg, overheid, onderwijs en vele andere branches. En sluiten perfect aan op veelvoorkomende thema’s, zoals:

  • Stimuleren van persoonlijk leiderschap/eigenaarschap
  • Omgaan met veranderingen en onzekerheid
  • De kracht van kwetsbaarheid
  • Samenwerking en verbinding
  • Veerkracht ontwikkelen bij tegenslagen

Leonie trekt parallellen tussen haar eigen ervaring en de uitdaging waarvoor de mensen in jouw organisatie voor staan. Zij zoomt in op vertrouwen, keuzevrijheid en doorzettingsvermogen en laat zien hoe onmisbaar mentale kracht in elk aspect van het leven is: relaties, werk, studies en ondernemerschap uit liefde voor jezelf.