business coaching

 

‘meer klanten kiezen voor jou, als jij jezelf laat zien!’

 

Toen ik nog bij de Rabobank werkte moesten we lijstjes met verkopen bijhouden. Targets halen was key. Dit voelde voor mij niet goed. Ik had altijd al de overtuiging: “Verkopen komen als vanzelf als de klant zich prettig en begrepen voelt. Ze zoeken een oplossing voor hun probleem, bijvoorbeeld hulp bij het kopen van een auto of een huis als ze onvoldoende geld hebben. Een lening kan dan een middel zijn, maar nooit het doel.” Dit is in veel andere takken van business niet anders. Bedrijven denken vaak andersom, dat een klant het doel heeft om hun product of dienst af te nemen. Maar de meeste klanten zoeken hulp en ervaren een beleving. Ze zien jouw product of dienst meestal niet als iets doorslaggevend, maar jouw hulp en persoonlijkheid wel. Dus een klik en een match ondersteunt jouw business.

 

Leonie Dekker – Lifetime Coach

HULP VOOR ONDERNEMERS

Ik help ondernemers die hun kennis en levenservaring willen inzetten in hun business. Zodat zij met de juiste focus bezig zijn en meer klanten en omzet generen via LinkedIn, Instagram en Facebook. Met als vertrekpunt een gedegen fundament, een basis die puur aansluit bij jouw IK:

  • Waar sta je voor?
  • Wat wil je uitstralen?
  • Wat wil je bereiken?
  • Wat is jouw USP: jouw unieke kracht?

IK HELP JE MET HET ‘HOE’!

Klanten werven is stap één en klanten ambassadeur maken is stap twee. Ik help je HOE!

Ondernemen en verkopen is meer dan alleen maar doen, het is een (klant)beleving, een gevoel. Als je jouw klant helemaal ‘begrijpt’ dan zullen zij dit ook voelen. Er gebeurt iets van binnen bij je klant waardoor ze bij je willen blijven en anderen aanraden naar jou toe te gaan. Het ondernemen gaat hierdoor met meer rust en plezier waardoor je op een natuurlijke wijze groei bereikt. Consistentie is key. Hoe bereik je dit en hoe houd je jouw nieuwe koers vol? Ik help je hierbij en geef je de tools in een online strategie.